By Lindgaard

ABOUT

 

 
 

ABOUT

Bag  mit firma " BY LINDGAARD "  finder i mig Maria Lindgaard Mogensen .

Jeg vil betegne mig selv som et kreativ væsen og en designentusiast, der i længe har ønsket at vise jer mine designs indenfor puder.

Min familie og jeg bor i den jyske by Varde. Vi er nu blevet en stor  familie på fem - mor (undertegnede) og far Morten og vores tre skønne drenge Malthe, Liam og Nohr.

For mig er hjemmet det vigtigste opholdssted . Det er der vi tilbringer meget af vores kostbare tid sammen.

En klog dame fortalte mig for nogle år siden at det er bag mine døre i hjemmet at jeg føler mig allermest tryg. Det har hun helt ret i. Derfor sidder jeg også syer mine kreationer i mit lille syhus i haven. Det er her jeg finder ro og tryghed alt  imens jeg nyder stilheden ,når jeg syer på min symaskine.

 Et hjem skal gerne være et sted , hvor man nyder at være og hvor omgivelserne passer til de personer der bor i hjemmet.  Derfor finder jeg det vigtigt at mine kunder finder frem til det rette farvevalg af mine puder, så de passer til deres hjem.

Min kollektion er også bred i både farvemix og kvaliteter.  Jeg går meget op i at kvaliteten af mine materialer er i top og at både farver og designs følger tidens tendenser .  Mine puder er 100 %  håndlavet , da jeg selv sidder og syer alle mine puder og dette gør mine puder unikke . 

Jeg kommer selv fra modebranchen, hvor jeg i en del år nu har arbejdet som merchandiser hos flere danske firmaer. Derfor synes jeg selv at min viden indenfor mode og min kreative sans giver mig den fordel at jeg kan følge med på hvad der rører sig indenfor interiørbranchen.

Du kan også følge mig på min instagramside : bylindgaard, hvor jeg aktivt deler ud af billeder fra både jer kunder , bloggere og fra mit eget lille univers.

Jeg håber at I har lyst til at følge mig på min nye rejse - min drøm .....

                                                                        " BY LINDGAARD "

 

                                                                                                             - Maria Lindgaard Mogensen